Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve organizirao dečko

14-godišnjakinju dečko namamio u šumu, gdje je dva dana mučena i silovana: Desetero djece uhićeno i upleteno u ovaj horor

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tužitelji su otvorili istragu o mučnom grupnom silovanju 14-godišnje djevojčice u šumovitom području u Belgiji u kojem je sudjelovalo deset maloljetnika.

Djevojku, koja je neimenovana, navodno je namamio u šumovito područje u Zapadnoj Flandriji (blizu francuske granice njezin dečko tinejdžer tijekom uskršnjeg školskog odmora.

Nakon što ju je namamio u šumu, u blizini područja koje koriste brdski biciklisti, dečko je napao djevojčicu prije nego što je dopustio nekolicini drugih dječaka da je seksualno napadnu.

Pročitajte i ovo Domovinski pokret Dani odluke Sastanak u vrhu Domovinskog pokreta, jedan DP-ovac neće podržati Plenkovića? "Idemo s 12 potpisa"

Pročitajte i ovo Izbori Parlamentarni izbori Desničarska oporba pred velikom izbornom pobjedom u Sjevernoj Makedoniji

Izvješća kažu da je skupina snimila napad svojim pametnim telefonima i objavila isječke na društvenim mrežama, piše Daily Mail.

Tužitelji su uhitili deset osumnjičenih počinitelja u dobi između 11 i 16 godina i priveli ih na ispitivanje, prema lokalnim izvješćima. Šestorica osumnjičenih smještena su u ustanovu zatvorenog tipa, dok je za četvoricu određen kućni pritvor.

Pročitajte i ovo Otkačio se ringišpil u Srbiji Stravična nesreća UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Nadzorne kamere snimile stravičan snimak trenutka pada ringišpila

Istragu je u najvećoj tajnosti proveo ured tužitelja Zapadne Flandrije kako bi se izbjegla bilo kakva mogućnost da članovi obitelji žrtve ili članovi javnosti doznaju identitet umiješanih.

Izvori bliski istrazi rekli su da su navodni počinitelji pokazali potpuni nedostatak osjećaja za norme.

Pročitajte i ovo Krekeri Objavio DIRH Povlači se grickalica: Može predstavljati rizik po zdravlje dijela potrošača

"Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri", rekao je  odvjetnik jednog od osumnjičenih.

Pretpostavlja se da je djevojka provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina maloljetnika.

Grupa je naizmjenično zlostavljala žrtvu i svi su sudjelovali u većoj ili manjoj mjeri. Nitko iz grupe nije pozvao svoje prijatelje da prestanu sa zlostavljanjem, dodaje se.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene