Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se istražuje

Otkriven motiv ubojstva poznate grafičke dizajnerice: Zašto je ubojica majci dvoje djece prerezao vrat?

Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu
Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu Marko Prpic/Pixsell
Aktualno Galerija Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 11 Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 11 Foto: Ivana Grgic / CROPIX Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 8 Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 8 Foto: Ivana Grgic / CROPIX Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 7 Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 7 Foto: Ivana Grgic / CROPIX Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 4 Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 4 Foto: Ivana Grgic / CROPIX +3 Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 2 Galerija 1/8 >>
Muškarac osumnjičen da je na zagrebačkom savskom nasipu ubio ženu s kojom je bio u bliskim odnosima nakon uhićenja odlučio se braniti šutnjom.

Muškarac je u ponedjeljak navečer kuhinjskim nožem usmrtio Kristinu K. K. (48), poznatu grafičku dizajnericu i umjetnicu te majku dvoje djece. U navali bijesa, očito svjestan da je njihovoj dvogodišnjoj ljubavnoj vezi doista došao kraj, prerezao joj je grkljan.

Određen mu je jednomjesečni istražni zatvor kako ne bi utjecao na svjedoke, ali i ponovio djelo.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Veselo u Vladi Plenković: "Umjesto doviđenja - Rim Tim Tagi Dim!"

Pročitajte i ovo Milanović i Plenković Parlamentarni izbori 2024. Milanović objavio kada će dati mandat Plenkoviću, napravili potez bez presedana pa se predomislili

Nakon ubojstva kada je u ponedjeljak oko 19:20 okrenuo broj policije, rekao je da ju nipošto nije htio ozlijediti, a kamoli usmrtiti, u jednom trenutku dodao je i da ga je, prije nego što je posegnuo za ovećim kuhinjskim nožem, ona počela ničim izazvana daviti rukama, piše Jutarnji list. 

Pročitajte i ovo Molunat - 3 Dolazi do sukoba Katastarske izmjene na jugu i nered u prostoru: "Ispalo je da je moja građevina u susjedovoj čestici"

Dosad je poznato da je Kristini jedino bilo na pameti s Leopoldom B. trajno prekinuti vezu jer je u njezin život unio nemir. Navodno o tome svjedoče i neke od poruka pronađenih u mobitelu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve organizirao dečko 14-godišnjakinju dečko namamio u šumu, gdje je dva dana mučena i silovana: Desetero djece uhićeno i upleteno u ovaj horor

Još se čekaju nalazi obdukcije Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku.

"O svojoj djeci i dogodovštinama te o umjetničkim radovima i gostovanjima po zemlji rado mi je pričala, a Lea je uvijek izostavljala iz razgovora, osim kad ga je upoznala negdje na zimu 2021., bili su prijatelji", rekla je prijateljica ubijene žene.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene